vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Utrecht : Amersfoort
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Van der Valk Hotel Leusden heeft een gezellige, eigentijdse uitstraling gecombineerd met de bekende gastvrijheid. Vergaderen in Amersfoort


Ideaal voor zakelijke afspraken indien relaties uit verschillende delen van het land moeten komen. Het hotel beschikt over vijftien multifunctionele vergaderzalen en is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Ervaar pure efficiëntie dankzij de tot de verbeelding sprekende setting.


Breevoort is een zeer originele locatie voor al uw bijeenkomsten. Het is een eeuwenoud familiebedrijf met twee conferentiezalen en circa 700 melkgeiten. Vanuit de comfortabele zalen heeft u een schitterend uitzicht over de dieren. Deze vormen dan ook een unieke locatie voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, teambuilding, presentaties, brainstorm sessies, feesten en andere evenementen. Breevoort ligt slechts 5 minuten vanaf de A1, onder de rook van Amersfoort.


Welkom bij congrescentrum De Schakel in Nijkerk, de perfecte omgeving voor vergadering, bijeenkomst of congres. Centraal in Nederland aan de rand van de bosrijke Veluwe op 45 autominuten van Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Zwolle. Het NS-station ligt op loopafstand. Ruime en lichte zalen bieden een rustige omlijsting voor uw bijeenkomst. Laat u verrassen door échte Veluwse gastvrijheid, een authentieke keuken en aantrekkelijke tarieven.


De ruimte in het schip is geschikt voor vergaderingen in receptievorm tot 80 personen, in theater opstelling tot 60 personen en in carré vorm tot 30 personen. Het thema is heden en verleden, over een lengte van 6 meter zijn de oude spanten en de oude dekluiken zichtbaar. Het overige deel van het interieur is strak en modern. Naast alle vergaderfaciliteiten en twee ruime toiletten is er een goede geluidsinstallatie aanwezig.


De Flint ligt aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort, midden in het land. Het is een uitstekende locatie voor het houden van vergaderingen, symposia, congressen en lezingen.


Voor al uw bijeenkomsten is Tulip Inn Amersfoort het ideale hotel. Vanwege de bereikbaarheid, de uitstekende conferentiezalen en comfortabele hotelkamers. Zij beschikken over 19 vergaderzalen die plaats bieden aan 300 personen. De grootste zaal heeft een maximum capaciteit van 120 personen.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl