vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Noord - Holland : Hilversum
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Hotels Lapershoek biedt veel verschillende vergader arrangementen. Hotel Lapershoek beschikt over eigen apparatuur om uw bijeenkomst audiovisueel te ondersteunen. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste apparatuur van beeld en geluid.


In het hart van Nederland ligt rustiek verscholen in de bossen bij Hilversum het sfeervolle conferentiecentrum De Hoorneboeg. In prachtige authentieke gebouwen verspreid over het landgoed bevinden zich moderne conferentieruimten en comfortabele hotelkamers. In volstrekte rust kan hier worden gewerkt en overnacht. Ons conferentieoord is gelegen op 13 hectare bos en volledig omringd door de heide.


Bij DutchView is het mogelijk uw vergadering op een originele toplocatie te organiseren. Zij beschikken over negen multifunctionele studio´s op het Media Park in Hilversum. In principe is hier dan ook alles mogelijk: u bepaalt de inhoud van het evenement en wij leveren een passende ruimte en de benodigde faciliteiten.


Tussen Hilversum en Loosdrecht ligt Landgoed Zonnestraal, een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos. Dit is niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten met enerzijds gevoel voor architectuur, landschap en historie en anderzijds gewend aan hoogwaardige dienstverlening. Voor een congres, vergadering, een trendy party, een diner of creatieve workshop kunt u hier dan ook uitstekend terecht.


Luno Kitchen beschikt over meerdere ruimtes voor uw vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. De zalen hebben een capaciteit va maximaal 50 personen en het restaurant voor 200 personen. De locaties zijn zeer verzorgt en er is ruime keuze aan catering-arrangementen. Er is voldoende parkeergelegenheid op 50 meter afstand (betaald).


De accommodatie is gevestigd in de oude stal van een nostalgische boerderij direct aan de rivier De Vecht in Weesp. U vergadert in de sfeervolle omgebouwde, maar authentieke oude stal van de boerderij. U proeft de sfeer van het platteland en voelt zich binnen echt buiten. Met 100 m2 biedt de zaal ruimte tot 50 personen.


Vergaderen saai? Midden in het Spanderswoud vergaderen in ontspannen omgeving


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl