vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Noord - Holland : Haarlem
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Hotel Haarlem Zuid verzorgt graag uw vergaderingen met alles daar om heen geregeld, om het geheel naar wens te laten verlopen.


Het hotel is uniek gelegen in de historische stad Haarlem en aan de belangrijkste uitvalswegen. Het Carlton Square biedt uitstekende voorzieningen en geschikte ruimtes voor inspirerende vergaderingen, conferenties en seminars. De vergaderzalen, welke gekarakteriseerd worden door warmte en inspirerende kleurencombinaties, zijn voorzien van veel daglicht, airconditioning en vele verschillende vergadermogelijkheden.


De Lichtfabriek is een fantastische locatie voor uw vergadering! Alle faciliteiten zijn aanwezig of kunnen worden ingevlogen. Bovendien beschikt de Lichtfabriek over een groot terrein dat geschikt is voor buitenevenementen en/of parkeerruimte.


Strategisch gelegen ŠŠn de westelijke randweg en op loopafstand van station Heemstede-Aerdenhout biedt het Touchdown Center een uitstekende uitvalsbasis voor vergaderingen, presentaties, workshops, cursis en 1-op-1-gesprekken.


Bent u opzoek naar een ruimte waar u op een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem en toch in alle rust uw vergadering of presentatie kunt geven? Wij bieden u daartoe de mogelijkheid voor 4 tot 250 personen.


De vergaderruimte SPARREN is gelegen aan de Zijlweg nabij de binnenstad van Haarlem(slechts 7 minuten lopen). De ruimte van 35m≤ is beschikbaar voor bijeenkomsten variŽrend van 2 tot 14 personen. De ruimte is gesitueerd in een voormalig winkelpand waarbij originele details (zoals de entree en de granieten vloer) bewaard zijn gebleven. Zie www.sparren.biz voor meer informatie en een overzicht van de tarieven.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl