vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Limburg : Venlo
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Tussen het Bourgondische Maastricht en het zakelijke Düsseldorf. Slapen, eten en vergaderen op hoog niveau. Keuze uit zes verschillende vergaderzalen, van alle moderne faciliteiten voorzien. Ook aan een ruime werkplek, draadloos internet of modemaansluiting ontbreekt het u niet.


Als U door de grote oude toegangspoort de binnenplaats betreedt proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Voor de zakelijke gast bestaan er voldoende mogelijkheden.


De ambiance waarin een vergadering plaastvindt is vaak essentieel voor het verloop ervan. Deftig en tevens informeel is de ideale mix die wij u kunnen bieden. En uiteraard niet alleen vooor vergaderingen, maar ook voor seminars of bedrijfs- en productpresentaties.


Het Maaspoort theater heeft veel grotere en kleinere ruimtes die u kunt huren. kunt bij ons terecht voor een kleine vergadering of cursus, een groot symposium, een grootschalig bedrijfsfeest of jubileumreceptie, voor exposities, beurzen etc., u bent van harte welkom.


Hotel Venlo is gunstig gelegen en vormt de ideale basis voor uw vergadering. Zij beschikken over 9 multifunctionele zalen die diverse mogelijkheden bieden voor gezelschappen tot 200 personen.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl