vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Gelderland : Nijmegen
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Forum de Ganzenheuvel is uitermate geschikt voor uw kleine en middelgrote bijeenkomsten van zakelijke aard. Onze ruimtes bieden plaats aan kleinere groepen van 10 personen tot groepen van 200 personen. Daarnaast beschikken we over een aantal subzalen, waardoor u kan vergaderen in kleinere groepen. In onze zalen is vrijwel alles mogelijk! Naast diverse zaalopstellingen, beschikken wij over diversen audiovisuele hulpmiddelen.


Concertgebouw De Vereeniging wordt alom gewaardeerd vanwege de prachtige architectuur en wordt wereldwijd geroemd vanwege de uitmuntende akoestiek. In alle vergaderzalen zijn ISDN- en internet-aansluitingen ruimschoots voor handen. Daarnaast is het hele gebouw voorzien van luchtbehandeling.


Een prachtig huis dat u heerlijk helemaal voor uzelf heeft tijdens uw meeting: Vergaderruimte tot 30 pers., herenkamer met open haard, lunch/diner in huiselijke keuken, subruimtes, rozentuin met veranda. Landelijk gelegen; 10 minuutjes ten zuiden van Nijmegen.


Hotel Cuijk is een van der Valk hotel. Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Wij zijn voor uw vergadering graag uw zakenpartner.


Alles onder één dak. Een vergadering, lancering van een nieuw product of een Boardmeeting? Waar beter dan in een ontspannende en inspirerende omgeving! Scandic Sanadome beschikt over 4 restaurants, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren met uw gezelschap. Naast de luxe hotelkamers en comfortabele vergaderzalen met daglicht, bieden de thermen faciliteiten volop ontspanning. Bij een meerdaags verblijf mag u gratis gebruik maken van alle thermen faciliteiten


De Waagh biedt u de mogelijkheid om in het centrum van Nijmegen te vergaderen. In een stijlvolle ambiance, met prachtig uitzicht over de stad. Het pand met 4 eeuwen geschiedenis is een unieke locatie voor bijeenkomsten en presentaties. De ruimtes zijn modern en sfeervol ingericht en voorzien van klimaatbeheersing zodat u zowel in de winter als in de zomer in onder de meest ideale omstandigheden kan vergaderen.


Party- en congrescentrum met 10 multifuncionele zalen. Geschikt vooor 2 - 1000 personen. Unieke biljartzaal met 9 biljart en 2 snooker tafels. Zeer geschikt voor groepen en verenigingen. Openingstijden Iedere dag geopend Prijzen Á la carte restaurant. Drie-gangenmenu vanaf € 13,95. Diverse feest- en vergaderarrangementen. Uitgebreidde mogelijkheden voor het verzorgen van bruiloften en recepties. Kijk voor meer informatie op www.zaalverploegen.nl


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl