vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Gelderland : Apeldoorn
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
De Americahal beschikt over alles om uw vergadering tot een succes te maken; ruimte, de technische faciliteiten, het parkeerterrein en de bereikbaarheid.


De ultieme vergaderlocatie in Brummen.


De Wilde Pieters uitgelezen stek, fraaie ambiance midden in het centrum van Apeldoorn met voldoende parkeergelegenheid (gratis) voor de deur. Uitstekend geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, van recepties, vergaderingen en trainingen.


Hotel De Cantharel ligt in het Veluws hart van Nederland en is goed te bereiken. Er zijn vergaderzalen in alle soorten en maten voor zowel grote, kleine als meerdere groepen. Uiteraard zijn de zalen voorzien van airconditioning, minibar en geluidsinstallatie. Bovendien kunt u draadloos internetten. Ook leveren wij alle audiovisuele apparatuur die u wenst.


De groepsaccommodatie Het Woldhuis in Apeldoorn biedt tal van mogelijkheden. Zo is deze accommodatie geschikt voor trainingen, bedrijfsfeesten, bruiloften, schoolkampen, conferenties & teambuilding, presentaties & vergaderingen, Workshops.


Orpheus is een premium vergader- en congreslocatie. Orpheus heeft allure en beschikt over een fascinerend interieur en exterieur. Zowel het gebouw als de mensen die er werken zijn perfect toegerust om uw evenement tot de verbeelding te laten spreken.


Paleis Het Loo functioneert al meer dan 300 jaar als locatie voor bijzondere ontvangsten. Onder speciale voorwaarden zijn zeer exclusieve ruimten beschikbaar voor diners, ontvangsten, vergaderingen, presentaties en symposia.


 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl