vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Brabant : Den Bosch
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Dit hotel is gelegen aan het Middeleeuwse marktplein in hartje centrum van ’s-Hertogenbosch, beschikt over 125 comfortabele kamers, waaronder ook 3 Deluxe kamers, 5 Executive kamers, 3 Suites, 1 mindervalide kamer en Nieuw is Pent House Central. Tevens zijn er 12 multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid.


De laatste jaren heeft Maaspoort zich steeds meer ontwikkeld tot een belangrijke speler op de business– to - businessmarkt. De verschillende aanwezige vergader- en presentatieruimten binnen onze accommodatie bieden het bedrijfsleven ongekende mogelijkheden. Er kunnen beurzen, cursussen, workshops, vergaderingen, congressen of bedrijfssportdagen worden georganiseerd.


De Toonzaal biedt verschillende vergader mogelijkheden. Voor groepen van 5 tot 100 personen


Mövenpick Hotel Den Bosch beschikt over vergaderzalen voorzien van draadloos internet en daglicht. Uiteraard voorzien van alle moderne audiovisuele middelen.


The Talent Factory is sinds eind oktober 2005 gevestigd in de voormalige scheepsijzergieterij aan de Zuid-Willemsvaart te 's-Hertogenbosch. Het pand verkeert nog steeds in haar originele staat, hierdoor kunt u vergaderen in een unieke ambiance!


Het Theater aan de Parade is een multifunctionele accommodatie en dat is uniek in Den Bosch! De zalen zijn in te richten voor verschillende activiteiten als vergaderingen, congressen, recepties etc.


Het theehuis Het Aardrijk is een unieke vergaderlocatie aan de rand van het bos " 't Zeebroek".


 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl